Nika tatt ut på det kroatiske U19-landslaget

Nika Jakir (16) er tatt ut på Kroatia U19 landslaget som skal spille dobbelkamp mot Bosnia.

Nika Jakir (16) skal på landslagssamling med det kroatiske U19-laget. Hun møter resten av troppen søndag 5.september. Kroatia skal spille to kamper mot Bosnia 8.september og 10.september.

Jakir: - Kjempe gøy

- Kjempe gøy å bli tatt ut og se at man blir lagt merke til, sier Nika Jakir til honefossbk.no

Nika Jakir som fyller 17 år 25 november har tidligere spilt én landskamp for Kroatia U19 mot Bosnia.

Nika Jakir står bokført med 5 obligatoriske kamper for Hønefoss BK (A-lag). I årets sesong har det blitt en kamp i 1.divisjon og cupkampen mot Hallingdal. Hun har spilt begge kampene til vårt rekrutt-lag som spiller i 3.divisjon. Hun var også med da våre J19 tapte 2-1 mot Odd i det som ble en svært nervepirrende fotballkamp på Skagerak Arena.

Vi ønsker Nika lykke til på landslagssamlingen med Kroatia!