Nordover for å møte Grand Bodø

Fredag tar våre damer turen nordover for å møte Grand Bodø i Nordlandshallen lørdag kl.13.00.

Grand Bodø tapte sin 2.runde kamp i cupen (Nordlandshallen) 10-0 mot toppserielaget Røa (onsdag). Våre damer slo et ungt HamKam-lag 4-1 på Aka Arena. Silje Nyhagen var spilleren som scoret alle våre mål i onsdagens cupkamp. 

Dette sa Silje Nyhagen til honefossbk.no etter avansement i cupen: - Godt for kropp og sjel at det løsner litt for min egen del.

Det er to lag som har slitt i sine første kamper i 1.divisjon grunnspill. Begge lag trenger poeng for å komme seg oppover på tabellen. Grand Bodø har på sine åtte kamper sanket 7 poeng - 2 seire, 1 uavgjort og 5 tap har det blitt på laget fra Bodø. Det er 2 poeng mer enn våre damer har samlet på like mange kamper. Det gir henholdsvis 8 og 10 plass på tabellen.

Begge seierne til Grand Bodø kom i april på hjemmebane (Nordlandshallen) mot Fyllingsdalen (4-2) og KIL/Hemne (2-1)

Kristina Borgenhaug Brudvik har scoret 5 av Grand Bodø sine 11 mål i 1.divisjon. Det er to flere mål enn våre mestscorende spillere Nyhagen og Sandland (1.div) 

Etter to runder av NM er spilt er Silje Nyhagen spilleren med flest scoringer. 6 mål har det blitt på vår kaptein i Norgesmesterskapet i år.

Kampen mot Grand Bodø kan ses på TV 2 Play fra kl.12.55 lørdag 3.juni.

Kos dere med Silje sine scoringer fra onsdagens cupkamp mot HamKam i videovinduet under,


Annonse: