Nordover for å møte Leknes

Lørdag 10.august er det klart for runde 15 i Norsk Tippingligaen motstander er Leknes på bortebane.

Lørdag 10.august er det klart for vårt andre møte med Leknes på Leknes kunstgress. Kampen starter kl.18.00.

Leknes har samlet 4 poeng på sine 14 kamper noe som gir laget jumboplassen i vår avdeling. Laget er eneste lag som står uten seier i divisjonen.

Vårt første møte med laget endte med 3-0 seier på Aka Arena 27.april.

Etter dårlig poengfangst på våre tidligere turer nordover satser vi alt på at det vil snu på Leknes kunstgress lørdagskveld.

På våre fem siste kamper i Norsk Tipping-ligaen står vi med 3 seire og 2 uavgjorte kamper. Sist tap kom mot Junkeren 9.juni.

Tor Øyvind Hovda (skade) og Thomas Nygaard (syk) er ikke med i troppen som reiser nordover tidlig lørdagsmorgen.

Norsk Tipping-ligaen avd 6

• Lørdag 10.august kl.18.00 - Leknes kunstgress

• Leknes - Hønefoss BK

• Dommer: Ole Ragnar Jansen Knutsen (Beisfjord IL) Ass.dommer 1: Pelle Werner Hansen (Melbo IL) Ass.dommer 2: Abdallah Hamid Mahdi (Lødingen IL)