Ny spiller klar for Hønefoss BK

I dag ble det klart at Kristoffer Hoven spiller for Hønefoss BK ut 2017 sesongen.

Hoven klar for Hønefoss BK

Kristoffer Hoven har trent med Hønefoss BK noen uker, han har funnet seg godt til rette og liker det han har sett så langt. Hoven som er angrepsspiller ser nå frem til å bidra i klubben ut 2017 sesongen.

Kristoffer har spilt for Strømsgodset 2 i 2.divisjon i 2016. Han står også med to innhopp i eliteserien for Strømsgodset i 2016 mot Bodø/Glimt og Tromsø.

Hoven har spilt på aldersbestemte lag i Strømsgodset. I 2014 var han en kort periode hos nabo Mjøndalen.

2017 sesongen har han spilt en kamp for Strømsgodset 2 i (Norsk Tipping-ligaen avd 1) der ble det scoring mot Moss for vår ny signering.

20-åringen med til Bryne

Kristoffer blir med laget til Bryne når laget lørdag tar turen til Jæren. 20-åringen kan allerede søndag få sin debut for Hønefoss BK

Bruke fysikken og score mål

- Jeg er fra Drammen og har spilt for Strømsgodset årene som har vært. Hadde en operasjon i kneet for 8 mnd siden. Føler meg veldig bra nå. Har kommet til Hønefoss fordi det virker som en veldig fin klubb der jeg kan få ut det beste av potensialet mitt som er å bruke fysikken min og forhåpentligvis å score mål i kampene fremover, sier en fornøyd Kristoffer Hoven til honefossbk.no

Vi ønsker Kristoffer Hoven velkommen til Hønefoss!

Dette sier Frode Lafton til HBK TV etter at Hoven har signert for Hønefoss BK ↓