Ny spiller klar for Hønefoss BK

Hønefoss BK og Hallingdal er enige om en utlånsavtale av halling-talentet Kristine Hille-Bekkestad.

Kristine Hille-Bekkestad (17) blir Hønefoss BK spiller etter at Hallingdal og Hønefoss BK har blitt enige om en utlånsavtale.

Kristine kom til Hallingdal i 2017 fra Ål. Etter ankomsten til Hallingdal har hun spilt for laget i 2.divisjon. Sesongen 2019 scoret hun 14 mål på 23 kamper.

Jenny Strandheim og Emilia Stensrud Tyribakken var lagvenninner med Bekkestad i Hallingdal sesongen 2019. Nå forenes de i Hønefoss BK for spill i 1.divisjon.

Jan Gundro Thorstensen er glad for å ha Kristine Hille-Bekkestad fra Hallingdal på plass i spillergruppa før lørdagens kamp mot Stabæk.

Vi ønsker Kristine velkommen til klubben, samtidig som vi retter en stor takk til Hallingdal FK.