Nyhagen: - 2020 sesongen blir beinhard

Mandag ble det klart at vår toppscorer og kaptein Silje Bekkåsen Nyhagen er klar for sin femte sesong med Hønefoss BK.

TAKKNEMLIG FOR ALLE SOM BIDRATT RUNDT LAGET

- Veldig fornøyd med å få en kontrakt i boks og at jeg får være med videre på dette prosjektet også i 2020! Denne sesongen har vært et eventyr og det hadde vært gøy å kunne gjenta dette i sesongen som kommer. Jentene har gjort en fantastisk innsats og jeg tar av meg hatten for prestasjonen.

— Silje Bekkåsen Nyhagen
Jeg vil takke Atle Jensen ved Jensen byggteam for at han ønsker å hjelpe meg og laget til neste år også. Det har stor betydning og jeg er veldig takknemlig. Vi hadde heller ikke vært der vi er i dag uten de som har hjulpet oss rundt laget, sier kaptein og toppscorer Silje Bekkåsen Nyhagen til honefossbk.no dagen etter at hun har signert ny kontrakt med Hønefoss BK ut sesongen 2020.

2020 SESONGEN BLIR BEINHARD

2020 sesongen kommer til å bli beinhard. Vi er avhengig av gode fotballøkter, men også avhengig av å putte noen flere timer i banken med fysisk trening. Vi må ha et mål i år om å være enda mer forberedt på det som møter oss og med tilrettelegging fra Jan, Trym og Alex på fotballfeltet og Marlene på styrke, mener jeg vi skal få en knallbra sesong neste år. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper vi ser like mange som følger oss i 2020! Heia HBK, avslutter 25-åringen fra Sokna til honefossbk.no