Nyhagen: - Håper mange kommer på søndag

Vi har tatt en prat med kaptein og toppscorer Silje Bekkåsen Nyhagen om sesongen og søndagens viktige kamp mot Grei.

- Si noen ord om den historiske sesongen 1.divisjon?

- Vi er alle veldig stolte av det laget har prestert under årets sesong. Vi har blitt en sammensveiset gjeng og har kjempet sammen for alle de poengene vi har fått. Som nyopprykket lag hadde vi som mål å havne midt på tabellen og vi har med en topp 3 plassering overgått alle forventninger.

- Hva forventer du deg i siste kampen i årets 1.divisjon mot Grei søndag?

- Det å få spille en kamp i siste serierunde som har så stor betydning er veldig stas. Etter all jobb som er lagt ned, er det nå lov å senke skuldrene og ta ut de siste kreftene. Det kommer til å bli en krigekamp og her er det de som vil mest som stikker av med poengene.

- Om dette blir sesongens siste kamp eller om det blir kvalifisering til toppserien vet vi ikke før søndag, om så skal skje må dere slå Grei på Aka Arena, mens Fløya må tape sin kamp mot Grand Bodø i Nordlandshallen – tanker rundt dette?

- Vi har gjort så godt vi kan i hele år med noe stang ut og noe flaks, men alt herifra og ut vil bare være en bonus. Vi kommer til å gi alt uavhengig av det som skjer i Nordlandshallen.

- Uansett resultat søndag vil dere ikke bli dårligere enn nr 3, tanker rundt den prestasjon?

- Det å bli topp 3 var en tanke vi ikke var i nærheten av å tenke når vi starter i januar. Det er bare å være stolt av prestasjonen.

- Til slutt si noen ord om laget og støtteapparatet denne sesongen?

- Vi har lagt ned mange timer selv, men hadde aldri kommet dit uten de som har fulgt oss i hele år. Trenerteamet med Jan, Alexander og Trym på fotballøktene, fysiske øktene med Marlene på stadion, alt det praktiske rundt fra laglederne og ikke minst støtten fra publikum og supportere både på hjemme og bortebane. Vi er heldige som har det vi har og får være en del av dette.

- Håper å se så mange som mulig på kamp søndag! Vi trenger all den hjelp vi kan få, avslutter Silje Bekkåsen Nyhagen før siste treningsøkta på Aka Arena starter.

Vi minner om at det er gratis for alle under 18 år

FOR KJØP AV BILLETTER TRYKK PÅ KAMPANNONSE