Nyhagen nominert til årets spiller i 1.divisjon

Silje Bekkåsen Nyhagen er en av kanditatene som er nominert til årets spiller i 1.divisjon 2019.

Silje Bekkåsen Nyhagen er nominert til årets spiller i 1.divisjon 2019.

Vår 25-årige kaptein har denne sesongen bidratt med 16 scoringer på 22 kamper for Hønefoss BK i 1.divisjon denne sesongen.

Silje Bekkåsen har før hun skrev kontrakt med Hønefoss BK i 2016 spilt i 1.divisjon for Øvrevoll Hosle sesongene 2014 og 2015. På de to sesongene ble det 40 kamper og 22 scoringer i 1.divisjon.

25-åringen står bokført med 62 kamper og 38 scoringer på sine tre sesonger i 1.divisjon for Øvrevoll Hosle (2014/15) og Hønefoss BK (2019)

De nominerte til årets spiller 1.divisjon:

Celine Nergård, Fløya

Ble værende i Fløya tross tilbud fra større klubber, og har levert enorme tall. Hun har et målsnitt på mer enn ett mål pr. kamp denne sesongen, og er med 22 mål toppscorer i førstedivisjon med meget god margin. Hun har vært uvurdelig for Fløya som vant divisjonen.

Silje Nyhagen, Hønefoss

25-åringen har vært et bankende hjerte i et meget spennende og hardtsatsende Hønefoss-prosjekt. Som nyopprykket klubb kjempet de allerede i år om tabelltoppen i 1. divisjon helt til siste runde. Med mål og målgivende har Nyhagen gitt resultater, rutine og kvalitet til Hønefoss i år.

Joshualyn Reeves, Øvrevoll Hosle

Hun ble 17 år gammel denne sesongen, men holder likevel nivået og vel så det. Reeves havnet på delt andreplass på toppscorerlistene i ligaen, og har med sine sprudlende offensive kvaliteter vært en sterk bidragsyter for Øvrevoll Hosle som har kjempet i toppen og endte sesongen på pallen.

Vinneren vil bli presentert i forkant av Fotballfesten 2. desember. TV-sendingen med de øvrige prisene vises fra kl. 21  på MAX.