Nyhagen: - Spennende hva som møter oss

Se hvilke 18 som er klare for lørdagens kamp mot Amazon Grimstad. Vi har også tatt en prat med vår kaptein før lørdagens kamp.

Jan Gundro Thorstensen har tatt ut denne troppen til lørdagens kamp mot Amazon Grimstad på Levermyr stadion kl.13.00:

Karolina Dabrowska Westbyn, Emma Andrea Rønning, Charlotte Listedt Haddeland, Oda Lillegård, Jenny Strandheim, Malin Rovelstad, Ingvill Hågensen, Maja Tryterud, Emilia Stensrud Tyribakken, Stina Næss Berge,  Maria Emilie Hustad, Martine Skogstad Falkeid, Iselin Barclay de Tolly Nitter, Guro Næss Berge, Synne Kristine Hamborg, Julie Simonsen Solberg, Silje Bekkåsen Nyhagen og Inger Vadder Sandland

Vi har tatt en prat med vår kaptein Silje Bekkåsen Nyhagen om sesongen, nye spillere, lørdagens kamp mot Amazon Grimstad og lagets målsetting denne sesongen:

- Seriestarten har blitt utsatt i flere måneder, hvordan har du og dine lagvenninner brukt ventetiden?

- Jeg føler vi har brukt tiden godt både på det sosiale og fotballmessige planet. Har blitt mye variert takket være de som er i teamet og jentene selv.

- Flere nye spillere har kommet til klubben, si litt om helheten i årets tropp/lag?

- Jeg føler at vi er mange gode jenter som vil mye! De nye er alle gode tilskudd i gruppa både på og utenfor banen. Jeg tenker vi kommer til å bite godt fra oss

- I morgen starter alvoret med 1.runde i 1.divisjon mot Amazon Grimstad, noen ord om hva som venter dere på Levermyr stadion?

- Er spennende hva som møter oss i morgen. Vanskelig å si da denne perioden har vært veldig annerledes. Tipper det blir en krig, og det laget som vil mest kommer til å ta med poeng!

- Har dere satt dere noe mål for den «vanskelige» sesong nummer 2 i 1.divisjon?

- Vi har ikke satt noe konkret mål, men jeg mener vi stiller med et godt lag og bør havne på øvre halvdel

Vi ønsker våre damer lykke til med kampen mot Amazon Grimstad