- Ønsker oss avansement til neste runde

Hønefoss BK får besøk av KFUM på Aka Arena

Brann ble cupmester 2022 etter at de slo Lillestrøm 2-0 sist lørdag på Ullevaal stadion. Fire dager etter at fjorårets cupmester ble kåret er det klart for 1.runde (NM) mellom Hønefoss BK - KFUM på Aka Arena i dag kl.18.00

Våre menn måtte gjennom 2 kvalifiseringsrunder for å nå første ordinære runde av årets NM. Vårt første hinder på veien var 4.divisjonslaget Hallingdal i Valdres Storhall som endte med 7-1 seier der Hugo Svensson scoret hattrick i sin første obligatoriske kamp for Hønefoss BK. Siste hinder til første ordinære runde var Åskollen som denne sesongen spiller i Norsk Tipping-ligaen. Kampen vant vi 4-0 Omar Fonstad El Ghaouti fjorårets og årets mestscorende spiller scoret hattrick i denne kampen. Omar har så langt i år scoret 10 mål for oss.(alle turneringer)

Fjorårets NM endte med tap mot eliteserielaget Strømsgodset. Vi holder følge med laget til pause på stillingen 0-0. To utvisninger i den første omgangen ødela noe av det som kunne bli et bra sluttprodukt for vår del. Med 11 mot 9 ble eliteserielaget fra Drammen for sterke og vinner til slutt 4-0.

Kampen mot KFUM blir vår niende tellende kamp i 2023 - de åtte foregående kampene har alle endt med seire til Hønefoss BK. Vi håper selvfølgelig den gode statistikken fortsetter.

- Håper på cupbombe på Aka Arena

- Etter Elverum kampen fikk gutta noen velfortjente fridager for å komme seg etter mye sykdom i det siste i troppen.. nå de siste dagene har vi samlet oss igjen og forberedt oss godt inn mot kampen. Vi vet godt at vi er underdogs, men vi ønsker å gjøre alt for å komme oss videre i cupen. Håper på cupbombe på Aka Arena, sier Jan-Remi Dalen dagen før vi tar i mot KFUM.

BILLETTER TIL ONSDAGENS CUPKAMP - TRYKK PÅ ANNONSEN UNDER.
FB_IMG_1684742103620.jpg
Annonse: