Oppdatert informasjon om koronavirus

Hønefoss Ballklubb vurderer fortløpende hvilke tiltak vi som klubb må iverksette for å bidra med å begrense spredning av koronaviruset. Fra og med i dag gjelder følgende:

Koronavirus. | Foto: NTB Scanpix

Avlysning av alle treninger innendørs
Alle treninger innendørs avlyses inntil videre. Dette gjelder da treninger både i kunstgresshallen og i gymsaler.

Kunstgresshallen stenges på ubestemt tid

Kunstgresshallen stenges for alle treninger.  Dette innebærer også at idrettslag og klubber som har treningstider i hallen ikke får tilgang.

Garderober og oppholdsrom på klubbhuset stenges

Garderobene på klubbhuset stenges og alle spillere møter direkte til trening.

Begrenset tilgang til AKA-Arena

AKA-Arena, innendørs, stenges for personer som ikke er ansatt eller er tilknyttet våre to a-lag.

Utendørstreninger for Hønefoss Ballklubb sine lag gjennomføres som tidligere, men det er viktig at dere følger korona-retningslinjene. Følgende retningslinjer gjelder fortsatt: https://www.honefossbk.no/nyheter/informasjon-om-koronaviruset

Vi holder oss jevnlig oppdatert på anbefalinger fra helsemyndighetene og gjør fortløpende vurderinger hvorvidt det er behov for ytterligere tiltak.

Kontaktpersoner ved spørsmål:
Jawad Rohin, leder for junioravdelingen