OPPDATERT OG VIKTIG INFORMASJON

Breddeaktiviteter stoppes ut april - Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Hønefoss Ballklubb stopper all breddeaktivitet ut april
Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.
Hønefoss Ballklubb avlyser derfor alt av treninger, samlinger og kampaktivitet for alle våre aldersbestemte lag samt b-lag herrer og kvinner. Vi avventer nærmere informasjon om eventuelle tiltak for våre to a-lag.

Se oppdatert informasjon fra NFF → Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Annonse fra Obos-ligaen: