OPPDATERT OG VIKTIG INFORMASJON

Breddeaktiviteter stoppes ut april - Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Hønefoss Ballklubb stopper all breddeaktivitet ut april
Hønefoss Ballklubb avlyser derfor alt av treninger, samlinger og kampaktivitet for alle våre aldersbestemte lag samt b-lag herrer og kvinner. Vi avventer nærmere informasjon om eventuelle tiltak for våre to a-lag.

Se oppdatert informasjon fra NFF → Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.