Oppløftende tross tap

Våre damer taper ettermiddagens treningskamp mot Stabæk som scorer kampens eneste mål fem minutter før slutt.

Laget som startet: Karolina, Emilia, Maria, Stina, Martine, Iselin, Guro, Synne, Tonje, Silje og Ingvill

Benken: Kristine, Nika, Malin, Ingrid M og Charlotte

Våre damer gjennomførte en god kamp mot Stabæk i ettermiddagens treningskamp på Aka Arena.

1.omgang: Iselin Nitter kommer til en god mulighet allerede etter 6.minutter, men Stabæks sisteskanse får slått skuddet fra Nitter ut til corner.

Noen minutter senere er Iselin frempå igjen, det ender opp med nok en corner til Hønefoss BK som har tatt et lite grep i åpningsminuttene på Aka Arena.

Vi må vente til det er spilt 20.minutter av oppgjøret før fjorårets toppserielag får sin første avslutning. Skuddet ender et par meter utenfor.

Fem minutter senere får gjestene en ny mulighet, men eller ikke nå treffer dem mål, ballen sniker seg 30 centimetere på utsiden av stolpen.

39.minutter kommer Stabæk til en storsjanse som ender i stolpen før Karolina Westbyn får grep om ballen.

Dermed ble det ingen scoringer i den første omgangen mellom lagene som igjen skal møtes i serieåpningen i 1.divisjon på Aka Arena 22.mars

2.omgang: Stabæk setter ballen i mål i det 49.minutt, men kampens dommer annulerer for det som er hands i forkant.

Minuttet etter Stabæks annulerte scoring, får Iselin Nitter en god mulighet på skudd fra distanse, havner centimeter unna krysset.

83.minutter Iselin Nitter forsøker fra 25 meter, ballen har god retning, men dessverre rett over tverrligger.

To minutter etter den gode sjansen til Nitter fyrer en Stabæk spiller fra langt hold, ballen lurer seg bak vår keeper til 1-0 ledelse til laget som er seriefavoritt i årets 1.divisjon.

Det ble også kampens eneste scoring. Selv om det ble tap med 1-0 var dette en meget godt gjennomført kamp fra våre damer.

Vi tok en prat med Silje Nyhagen om kampen og hodesmellen hun fikk i en duell med en Stabæk spiller

- Vi henger bra med

- Jeg syntes vi står veldig godt mot et lag som tenker å være i toppen av 1 divisjon. Slipper ikke til mye og vi henger bra med. Morsomt å ha så mange tilbake fra skader. Det gjør at vi har mer å spille på, sier Nyhagen til honefossbk.no

Måtte ut etter en smell i hodet