Påmelding HBK akademiet 2021 (august-oktober)

Hønefoss ballklubb inviterer jenter og gutter født i 2009-2013 til ekstratilbud med HBK sine kvalifiserte trenere. Tilbudet gjelder for alle spillere i Ringerike og nabokommunene.

Påmelding HBK akademiet 2021 (august-oktober)

• Tiltaket har som mål å gi noe ekstra til spillere som ønsker flere treninger, utvikling og morsomme økter er i fokus.

• Det vil bli vektlagt utvikling av enkeltspillere som er tilpasset det nivået de har pr i dag

• Fokus på både de individuelle og relasjonelle ferdighetsdimensjonene i fotball

• Spillere fra alle klubbene i distriktet kan delta og treningene er ment som et ekstratilbud i tillegg til trening i egen klubb.

• Alle trenere på HBK akademiet skal ha minimum UEFA B lisens i fotball. Dermed kvalitet-sikrer vi at treningene på HBK akademiet legger til rette for god utvikling for hver enkelt spiller.

Praktisk informasjon:

Åpningstider klubbhus
Klubbhuset vil være åpent fra kl.13:30 og spillere kan oppholde seg på klubbhuset. Klubben tilbyr ikke tilsyn, men spillere kan fortsatt møte opp ettersom klubbhuset er åpent fra kl. 13:00. Det er mulig å gjøre lekser, spille FIFA og se på tv før trening.

Mat før akademiet
Tirsdager og onsdager holder blå kors åpent i 3. etasje på AKA Arena fra kl.12:00-15:00, spillere kan spise varm lunsj, og det koster 45,-. Spillere må huske å ta med penger/kort for betaling.

Dager og sted
2009-2013 årgang: tirsdager kl.15:00-16:30

Treningskamper og cuper
HBK akademiet skal arrangere flere treningskamper og cuper hvis det åpnes for det ila. året.

500,- pr. måned (435,- for august-oktober)

Gratis prøvetrening
Alle kan komme innom en trening for å prøve. Må huske å registrere seg her

Sparebankstiftelsen
I samarbeid med sparebankstiftelsen kan spillere i Ringerike søke om å få dekket kostnaden for akademiet. Send mail til [email protected] for søknadsprosess.

Alle nye spillere får HBK akademi t-skjorte.

Registrering.jpg