Påminnelse: koronavettkurs for alle i breddefotballen

Påminnelse: Det er et sterkt ønske at Fotballens koronavettkurs gjennomføres for alle i ungdoms-, junior- og breddefotballen.

Snart 80 000 spillere, trenere, ledere og dommere har til nå gjennomført Fotballens koronavettkurs. Det er vi godt fornøyd med, men det er fortsatt mange igjen. Det er et sterkt ønske at alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball tar dette kurset. Vi oppfordrer også alle trenere, ledere og foreldre/foresatte rundt barnefotballen til å gjennomføre kurset. Det skal være trygge rammer i fotballen – også når det gjelder smittevern.

Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Fotballens koronavettkurs er en del av det ansvaret norsk fotball tar for å redusere smitte, derfor er det viktig at alle bidrar på denne dugnaden.

Praktisk info rundt kurset:

Det er klubbens ansvar at alle som spiller i 13-årsklassen og oppover har gjennomført Fotballens koronavettkurs. Kompetansen blir registrert på fotball.no når personen har gjennomført kurset (vær oppmerksom på at dette kan ta noe tid). For personer med Klubbadmin rettigheter i FIKS har vi nå utviklet en mulighet for å sjekke hvem i klubben som har gjennomført kurset, brukerveiledning finner dere her

Spillere og støtteapparat kan gjerne samles for å ta kurset, men den enkelte må være innlogget med sin unike Min idrett-bruker for å få registrert gjennomført kurs.

Alle må ha fødselsnummer (11 siffer) klar før oppretting av Min idrett-bruker. Man må også ha klar en e-postadresse og et mobilnummer (kan være foreldre/foresattes). På grunn av volumet i antall brukere, så har spesielt NIF-support som administrerer MinIdrett opplevd stor pågang, så her kan det tidvis være noe ventetid for hjelp. For hjelp ved pålogging og annet rundt gjennomføring av kurset kontakt NIF-support på [email protected]

Her er en lettfattelig brukerveiledning som tar deltageren gjennom hvert skritt: https://www.fotball.no/koronavettkurs

Kurset kan tas på både PC og mobiltelefon. Kurset er fullført når kursprøven er bestått.

Lykke til.

GÅ TIL BRUKERVEILEDNING