Pizzabakeren Hønefoss - Sponsor 2018

Pizzabakeren Hønefoss blir med oss som sponsor også i 2018. Takk for støtten!

Hønefoss Pizza

Om oss

KOM TIL OSS OG PRØV PIZZA’N TIL NORDENS STØRSTE TAKE-AWAY LEVERANDØR!

Vi startet Pizzabakeren Hønefoss i september 2013. Vi holder til i samme lokalet som Mix Ullerål kiosk i Hønegaten.

Vi baker ferske bunner hver dag og har en stor meny med pizza for en hver smak. Vi tilbyr både små, medium og store i alle varianter. Vi har også glutenfri pizza for de med gluten-allergi.

Menyen og prisene finner du på denne siden.

Vi tilbyr både take-away , spise her og utkjøring til våre kunder innenfor 5-6 km. Til distriktets næringsliv kan vi tilby kreditt-kjøp og utkjøring for de som ønsker det.

Vi ønsker dere alle velkommen til en hyggelig handel !

Kontakt oss:

• Pizzabakeren Hønefoss
Hønengaten 80 A, 3515 Hønefoss

• Telefon: 32123000
• E-post: [email protected]
Utkjøring hverdager fra kl 16.00-21.30

Fredag og lørdag frem til kl 22.30
Utkjøring på lørdag og søndag starter kl 14.00

Ønskes det utkjøring utenom ovennevte tider må dette avtales på forhånd.

Besøk deres nettside

Ta også en kikk på siden til Pizzabakeren Hønefoss på Facebook

Hønefoss BK takker for støtten!

Pizzabakeren-logo-PMS-liggende

Fakta om Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 90 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Det ligger mange års erfaring bak pizzaproduktene som er basisen i Pizzabakeren-konseptet. William Gulliksen og Arild Ask Bringeland drev i en årrekke pizzautsalg på h.h.v. Hundvåg og Tasta i Stavanger før Pizzabakeren-kjeden ble etablert. Det beste fra deres egne virksomheter dannet basisen for produktet og menyen som i dag brukes i samtlige Pizzabakeren bakerier. Kjedekonseptet ble etablert og satt i drift i sammen med Jan Henrik Jelsa og Hans Georg Jelsa. De fire grunderne stiftet selskapet Pizzabakeren Invest AS i mai 2003 og kjedens første etablering skjedde på Klepp i Rogaland i oktober 2003. Foruten å være kjedekonseptets morselskap og franchisegiver er Pizzbakeren Invest AS ansvarlig for produktutvikling, kvalitetssystemer, markedsføring, regnskapsførsel og drift i Pizzabakeren-kjeden.

Annonse fra Obos-ligaen: