Poeng deling for G16 på AKA Arena

Tirsdag 10. mai spilte HBK G16 kamp mot Mjøndalen på AKA Arena.

G16 Kval Interkrets

AKA Arena

Tirsdag 10. mai 2022

 

HBK G16 – Mjøndalen

 1-1  (1-1)

Laget: Marcus Green Moen, Oscar Alknäs ,Daniel Halvorsen, Edvard Holten Bekkestad, Aslak Eikenes,, Marius Aasheim, Noah Gythfeldt Souza, Casper Eriksen Langstrand, Adrian Røine-Elsrud, Vetle Georg Sortehaug Grønlie, William Winther Moe, Fransisco Campos Baron, Elias Hval, Even Berg-Gøranson, Marlon Schistad-Stensvoll, Trym Grefsrud, Madiar Sheikhipour og Benjamin Rexhepi,

Mål: William Moe

Poeng deling for G16 på AKA Arena

Tirsdag 10. mai spilte HBK G16 kamp mot Mjøndalen på AKA Arena. Dette var første serierunde i Kvalifisering til Interkrets for G16. På søndag dro guttene i land en velfortjent 5-1 sier mot Ørn Horten uten at vi var på det nivået vi vet vi kan være.

I første omgang løftet vi oss noe i forhold til Ørn Horten kampen, selv om det fortsatt var en del slurv. Vi har relativt grei kontroll, og skaper noen halvsjanser, men får en liten kalddusj etter 22 minutter hvor Mjøndalen kan sette ballen i åpent mål etter en misforståelse i det bakre ledd hos oss. Omgangen fortsetter slik den starter med en del bra spill, men uten at de helt store sjansene før i det siste minuttet av omgangen. Da kommer Edvard Bekkestad frem på venstrekanten og halvveis inn på Mjøndalen sin banehalvdel slår han en nydelig cross inn i bakrommet hvor William Moe kommer stormende og header kontrollert inn utligningen til 1-1. Like etter blåser dommeren for pause og guttene tar med seg en god stemning inn i garderoben.

I 2. omgang løfter guttene seg kraftig og gjennomfører en meget bra omgang hvor pasningene sitter og initiativene er mange. De dominerer totalt og har veldig høyt ballinnehav og skaper mange sjanser, men er uheldige og klarer ikke omsette disse i flere mål.  Kampen ender 1-1 og Mjøndalen tar med seg et poeng hjem. Trener Lars Rydje er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av kampen, spesielt 2. omgang og selv om det ikke ble seier tar guttene med seg en veldig god følelse inn mot neste kamp, som er borte mot Hokksund 16. mai.

____________________________

Billetter til cupkampen er tilgjengelig på nett - trykk på bildet under.

Sesongkort gir adgang til denne kampen!

20220509_135341.jpg

 

Annonse: