Poengdeling etter krigekamp

Det endte 2-2 i det som ble en krigekamp fra start til slutt, da Hønefoss BK kvinner gjestet Nammo stadion.

FOTO: Thrine-Lise Lindvard Tryterud

Hønefoss BK kvinner ville med seier over Raufoss innta tabelltoppen foran Kongsvinger. Slik gikk det ikke, men la det være sagt med en gang våre damer leverte en bra kamp mot Raufoss i dagens kamp på NAMMO stadion.

Det var vertene som åpnet best, men allerede etter 16.minutter scorer årets assistdronning Silje Bekkåsen Nyhagen kampens første mål på NAMMO

Raufoss utligner et par minutter før pause til 1-1 ved Nora Bakke.

Andre omgang skulle bli en spennende affære mellon to lag som virkelig ga alt i varmen på NAMMO.

Nora Bakke ordner 2-1 ledelse til vertene noen minutter før timen passeres. Vi har flere gode sjanser til å score etter at Raufoss har tatt ledelsen, men vi må vente til det 80.minutt før utligningen kommer ved Malin Edwin som setter returen fra stolpeskuddet til Iselin Nitter i mål.

Vi er ikke helt med i starten, men vi melder oss på å kjemper til siste slutt

— Kristine Dahl Myrberg

På stillingen 2-2 blir vi kanskje snytt for scoring etter et skudd som nok var over målstreken til hjemmelagets keeper Selma Panengstuen, men dommerteamet er ikke enig med gjestene fra Hønefoss.

Dermed endte det som fjorårets oppgjør på NAMMO stadion med 2-2

Kristine Dahl Myrberg oppsummerte kampen til honefossbk.no

- Det er en jevn kamp, hvor vi kriger skikkelig! Vi er ikke helt med i starten, men vi melder oss på å kjemper til siste slutt. Vi har flere sjanser på slutten. Silje blåses for en offside, som jeg mener er feil, og vi har et skudd som mange mener er inne, men det blir ikke dømt mål. Alt i alt ikke en av våre beste kamper spillemessig, men vi gir oss ikke og hver enkelt spiller tar tak i duellene, oppsummerte Myrberg til honefossbk.no etter kampen.

Disse startet kampen for Hønefoss BK: 1 Karolina Dabrowska Westbyn, 3 Ida Kristine Løvbrøtte, 4 Kirsten Katarina Hellesø Prytz, 9 Madelen Dalland Larød, 16 Kristine Dahl Myrberg, 7 Malin Edwin, 10 Maja Tryterud, 11 Synne Kristine Hamborg, 14 Iselin Barclay de Tolly Nitter, 5 Ingvill Hågensen, 21 Silje Bekkåsen Nyhagen

Innbyttere: 12 Karianne Kvissel Ohren, 6 Tonje Färber, 8 Lisa Nyquist Zonno, 17 Martine Kristiansen

Neste kamp blir toppkamp mellom Kongsvinger - Hønefoss BK på Gjemselund tirsdag 12.juni kl.20.00

Annonse fra Obos-ligaen: