Raaen (17) har signert toårskontrakt

Sunniva Raaen (17) fra Vikersund har signert toårskontrakt med Hønefoss BK

Sunniva Agathe Raaen (17) ble i år tatt opp i A-lags troppen til Hønefoss BK i juli i år. Tidligere har 17-åringen spilt for Vikersund, Modum og Haugfoss for sistnevnte lag spilte hun futsal. Hun har også deltatt på kretslaget til Buskerud.

2020 spilte hun på det sammensatte J17-laget Holeværingen/Hønefoss BK.

Opprykk og debut

I år kan hun se tilbake på opprykk til 2.divisjon med Hønefoss BK 2, debut på A-laget i cupkampen mot Hallingdal (4.aug) og debut i 1.divisjon mot Grei Kvinner Elite (7.nov)

Vikersund-jenta ser frem til å fortsette sin utvikling som fotballspiller hos Hønefoss BK de neste sesongene.

- Gleder meg til to nye år i HBK. Veldig spennende det vi bygger på, og jeg er klar for å utvikle meg videre som fotballspiller, Sunniva til honefossbk.no etter at kontrakt var undertegnet.

Vi gleder oss til å følge den talentfulle 17-åringen fra Vikersund i HBK-drakta de kommende sesongene.