Ringerikskraft fortsetter sitt samarbeid

Bilde: Kommunikasjonsrådgiver Jenny Hols hos Ringerikskraft

Ringerikskraft og HBK fortsetter det gode samarbeidet. Det lokale energikonsernet har signert en ny tre års avtale med klubben og vi setter stor pris på deres støtte.

Ringerikskraft brenner for ildsjeler, som HBK har mange av. Selskapets bidrag til klubben vil garantert føre med seg positive ringvirkninger.

Ringerikskraft

Om Ringerikskraft

Ringerikskraft er et energikonsern med over 300 ansatte i sine 19 hel- og deleide selskap. Konsernet har hovedkontor på Hønefoss i Ringerike kommune, og hovedmarkedsområde på Østlandet, men med nasjonale og internasjonale satsinger innenfor marked- og entreprenørvirksomhet. Konsernets virksomhetsområder er produksjon av strøm, strømnett og infrastruktur, entreprenørvirksomhet, salg av strøm og smarthusteknologi, nærvarmeanlegg og varmepumper.