Ringeriksstipendet – søknadsfrist 10. juni

Vi vil oppfordre fotballspillere og ishockeyspillere som har søkt høyere utdanning ved USN Campus Ringerike til å søke om idrettsstipendet sponset av Sparebank1 Ringerike Hadeland.

Stipendet er på inntil kr 50.000,- pr utøver pr. studieår.

For å kunne motta dette stipendet må du ved studiestart være en del av a-laget til Ringerike Panthers eller Hønefoss Ballklubb (kvinner og menn). Ta gjerne kontakt med klubbene dersom du  er usikker på om du bør søke.

Søknad med vedlagt vitnemål fra videregående skole og eventuelt tidligere studier sendes til [email protected] innen 10. juni. Avgjørelse om tildeling av stipend tas, og meddeles søkerne, senest 25. juni.

Spiller du for andre klubber i dag er det også ønskelig med attest fra nåværende klubb.

Alle søknader behandles konfidensielt og fortløpende.

Kontaktpersoner ved spørsmål til stipendet:

Hønefoss Ballklubb, Runar Vinjevoll, tlf 91 81 50 88, [email protected]

Ringerike Panthters, Bård Stevnebø, tlf 930 98 300, [email protected]

Universitetet i Sørøst-Norge, Ingvild Skarsaune, tlf 31 00 95 34, [email protected]

Universitetet i Sørøst-Norge, Terje Rolfsøn, tlf 31 00 86 67/992 40 305, [email protected]