Sander (15) skrev under treårskontrakt

Sander Mala (15) har signert en treårig amatørkontrakt med Hønefoss BK.

Sander Mala har i 2019 fått slippe til i 8 seriekamper for Hønefoss BK i Norsk Tipping-ligaen.

15-åringen har fått tilbud fra langt mer meritterte klubber, men er så fornøyd med jobben som gjøres i klubben at valget med å fortsette ikke var av det vanskelige slaget for familien Mala.

Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong med Hønefoss BK

— Sander Mala

Han gir de beste skussmålene til trenerteamet rundt G19 og A-laget til Hønefoss BK.

- Luke Torjussen er en veldig god trener som satser på unge spillere. Han, Bård og Marko (G19) har et veldig godt samarbeid, sier den talentfulle unggutten til honefossbk.no

Mala er en spiller som tidlig ble lagt merke til. Da han som 11-åring deltok på Liverpool Fotballskole i 2015 på Hønefoss, ble han kåret til "The Liverpool Way"

2015
Sander Mala ble i 2015 kåret til «The Liverpool Way» : Lagånd, hardt arbeid, besluttsomhet og evne til å overvinne hindringer i livet og spille med verdighet og fair play.

Han ser frem til å starte oppkjøringen til 2020 sesongen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny sesong med Hønefoss BK, sier 15-åringen som også trekker frem det positive med at laget har både spillere med erfaring fra toppfotballen og unge sultne spillere som virkelig har lyst til å satse.

Daglig leder veldig fornøyd

- Hønefoss Ballklubb er veldig fornøyd med at Sander Mala ønsker å utvikle seg videre som fotballspiller sammen med oss, sier daglig leder Runar Vinjevoll til honefossbk.no

Dedikert og profesjonell

- Vi ønsker å gi unge lokale talent muligheten og ser frem til å jobbe videre sammen med Sander. Til tross for sin unge alder så er han svært dedikert og profesjonell, avslutter en smilende og fornøyd daglig leder til honefossbk.no