Seier og tårer i Jan avskjedskamp

Damene leverte varene i Jan Gundro Thorstensen sin avskjedskamp.

Søndag 15. november ble årets siste kamp spilt da KIL/Hemne gjestet AKA Arena. Med seier i denne kampen er damelaget sikret en 4. plass, men kan også ta 3. plass om Øhil taper mot Fløya.

De første 30 minuttene ble jevntspilte. HBK har et lite overtak og kommer til et par gode sjanser. Gjestene skaper ikke mye de første 45 minuttene, men kommer alene med keeper etter en fin vending. Heldigvis for hjemmelaget er Westbyen sikker mellom stolpene og hindrer mål.

I andre omgang starter bortelaget best. De står høyt og lar ikke hjemmelaget spille seg ut. Kampen er preget av mange innkast, dødballer og dueller på midten. I det 62. spilleminutt får HBK et frispark rett over midtbanen. Synne Hamborg slår en lang ball inn i feltet hvor Emilie Finnevolden stusser den videre forbi keeper til 1-0 ledelse.

Etter scoringen tar KIL/Hemne over mer av spillet og kommer til noen farlige sjanser fra sin høyere kant, men igjen er Westbyen sikker mellom stengene.

Da 93.minutter er unnagjort blåser dommeren av og HBK damene har igjen sikret 3 poeng på hjemmebane. Dette betyr at HBK ender sesongen med 34 poeng og er i dag på en 3. plass på tabellen.

HBK TV tok en prat med Karolina og Emilia som begge var sterke bidragsytere til at ingen poeng forlot Hønefoss denne ettermiddagen.

Bildegalleri nederst i saken

Jan Gundro Thorstensen fikk varene levert i sin avskjedskamp.

LES OGSÅ: JAN GUNDRO THORSTENSEN BLE HYLLET ETTER SISTE SERIEKAMP