Selvi og Nordby har begge re-signert sine kontrakter

Andreas Skattum Nordby og Orhun Aslan Selvi har i ettermiddag signert nye kontrakter med Hønefoss BK med varighet ut sesongen 2020.

Andreas Skattum Nordby (24) er klar for sin fjerde sesong i Hønefoss BK etter at han i dag signerte ny kontrakt med klubben som gjelder ut sesongen 2020.

Nordby kom til Hønefoss BK fra Lørenskog foran 2017 sesongen siden har det blitt 60 kamper og 13 scoringer for den 24-årige angrepspilleren.

- Fornøyd med å ha signert med HBK. Har tro på prosjektet, og håper at vi kan ta med oss de gode resultatene i høst med oss inn i 2020 - da kan det bli meget spennende, sier en optimistisk Nordby til honefossbk.no

Andreas Skattum Norby
Andreas Skattum Nordby er klar for sin fjerde sesong som spiller for Hønefoss BK

Orhun Aslan Selvi (26) har i likhet med Nordby signert ny kontrakt med Hønefoss BK ut sesongen 2020.

Selvi har så langt denne sesongen spilt 23 obligatoriske kamper for klubben.

- Super fornøyd, ser frem til det prosjektet her, og har troen på et godt år neste år for laget sin del, sier en smørblid Orhun til honefossbk.no etter at ny kontrakt var undertegnet.

Orhun Selvi
Orhun Aslan Selvi var storfornøyd etter at ny kontrakt var undertegnet.

Hønefoss BK gleder seg til et nytt år med disse to på laget.