Serieavslutning 1.divisjon

Søndag 14.november er det klart for serieavslutning i 1.divisjon. Hønefoss BK møter Amazon Grimstad på Levermyr stadion.

Hønefoss BK møter Amazon Grimstad i årets siste seriekamp i 1.divisjon på Levermyr stadion søndag kl.12.00.

På tabellen er de naboer på henholdsvis 4 (Amazon Grimstad) og 5 plass (Hønefoss BK). Det skiller 6 poeng mellom lagene, og ingen kan hindre at laget fra Grimstad tar 4 plassen i 1.divisjon. Det som er klart er at Røa Fotball Elite i 2022 igjen skal spille i Toppserien. Fart rykker ned til 2.divisjon, mens Øvrevoll Hosle og Åsane kjemper om 2 plassen som gir mulighet til å møte laget som ender på 9 plass i toppserien, der vinner over to kamper vil bli å se i neste års Toppserie. På plassen over Fart befinner Grei Kvinner Elite seg. Oslo-laget trenger storseier og at KIL/Hemne (fordel med +7 mål) taper sin kamp om de skal berge plassen i 1.divisjon.

Våre damer ligger på 5 plass uten mulighet til å klatre på tabellen. 2 poeng bak seg har de Fløya som møter KIL/Hemne på bortebane. Sistnevnte er i storform med blant annen storseier over nedrykksklare Fart (4-1) på bortebane i forrige runde.

Våre to foregående kamper på Levermyr stadion i 2019 og 2020 endte begge med 2-1 seier til Hønefoss BK.

Kampen søndag er også siste kamp i HBK-drakta for Guro Næss Berge som har bestemt seg for å bytte ut fotballskoa med joggesko (maraton) i 2022.

For en uke siden ble det bekreftet at Silje Bekkåsen Nyhagen har signert for 2 nye år med Hønefoss BK. Synne Kristine Hamborg er også klar for spill for Hønefoss BK i 2022. Hamborg som blir 21 år i desember signerte toårskontrakt med klubben november 2020. Begge disse spillerne har passert over 100 obligatoriske kamper for klubben med god margin.

SLIK SPILLES RUNDE 18 I 1.DIVISJON

SØNDAG 14.NOVEMBER KL.12.00