Serieavslutning på Hemne Sparebank Arena

Søndag spiller våre damer sin siste kamp i 1.divisjon kvinner sluttspill mot KIL/Hemne på Hemne Sparebank Arena.

Søndag kl.13.00 er det klart for avspark i årets siste kamp i sluttspillet (1.div) motstander er KIL/Hemne på Hemne Sparebank Arena.

Kampen har betydning for hvem som tar annenplassen bak Øvrevoll Hosle som er suverent på toppen før siste runde søndag.

Slik spilles siste runde i 1.div sluttspill:

Søndag 30.okt kl.13.00

Medkila - Øvrevoll Hosle

Amazon Grimstad - AaFK Fortuna

KIL/Hemne - Hønefoss BK

Klepp - Grand Bodø

Som vinner av 1.div sluttspill får Øvrevoll Hosle muligheten til å kvalifisere seg til spill i Toppserien 2023.

Medkila rykker ned til 2.divisjon, hvem av Amazon Grimstad og Klepp som følger laget fra Harstad ned en divisjon blir først avklart etter søndagens kamper.

Av nye lag som vil spille i 1.divisjon 2023 er det pr nå kun Kolbotn som er avklart.

Årets møter i grunnspillet

Lagenes to kamper i grunnspillet endte med 5-1 seier til HBK på Aka Arena og uavgjort 2-2 på Hemne Sparebank Arena.

KIL/Hemne spiller Sara Margrethe Hoftun Bjerksæter er lagets toppscorer med 10 mål grunnspill/sluttspill

På topp hos oss har vi to spisser som har scoret jevnt og trutt. Emilie Finnevolden 13 mål grunnspill/sluttspill og Silje Bekkåsen Nyhagen 12 mål grunnspill/sluttspill.

Se høydepunktene fra møte mellom lagene på Hemne Sparebank Arena

Se møte mellom lagene på Aka Arena