SIGNERINGS-BONANZA

Søndag signerte åtte damespillere kontrakt med Hønefoss BK som gjelder for 2019 sesongen.

Bilde: Foran fra venstre Madelen Dalland Larød, Tonje Färber, Live Svendsen og Maja Tryterud. Bak fra venstre Kristine Dahl Myrberg, Malin Edwin, Ingvill Hågensen og Karolina Westbyn.

5.desember signerte Jan Gundro Thorstensen ny kontrakt som hovedtrener for vårt damelag som denne sesongen skal spille i 1.divisjon

På den nest siste dagen i 2018 var det Synne Kristine Hamborg, Hulda Margret Brynjarsdottir og Kamilla Wefald Engebretsen som signerte sine spillerkontrakter for 2019 sesongen.

Søndag 6.januar ble det signert spillerkontrakter med følgende spillere ⇓

Maja Tryterud har vært med på den fantastiske reisen med vårt damelag siden oppstarten i 4.divisjon i 2015.

Tonje Fӓrber har i likhet med Maja vært med på hele reisen fra spill i 4.divisjon i 2015. Tonje som er eldst på damelaget har også spilt for damelaget til Haugsbygd.

Ingvill Hågensen kom til Hønefoss foran 2018 sesongen fra Eik Tønsberg (3.div) Hun har i 2018 spilt på topp sammen med Silje Nyhagen, noe som har fungert veldig bra. Hun noterte seg for 23 scoringer i 2018. Hun har også erfaring fra 1.divisjon for Øvrevoll Hosle.

Kristine Dahl Myrberg har også ett år bak seg i HBK drakta. Kristine har i likhet med flere på dagens HBK lag spilt 1.divisjons fotball for Øvrevoll Hosle.

Madelen Dalland Larød har vært i stallen siden 2017 før det spilte hun for LSK kvinner.

Malin Edwin debuterte på vårt A-lag i 2017. Hun har også en rekke kamper på aldersbestemte lag i klubben.

Karolina Westbyn har fremvist solid keeperspill over flere sesonger for Hønefoss BK.

Live Svendsen debuterte på A-laget i 2016 etter at hun i likhet med flere av dagens spillere har en rekke kamper på aldersbestemte lag.

Dette var søndagens signeringer, fra før har Hulda, Synne og Kamilla signert kontrakter for 2019 sesongen.