Silje blir med videre

Vi i Hønefoss BK er storfornøyde med at Silje Bekkåsen Nyhagen blir med oss videre i 2019

Silje Bekkåsen Nyhagen kom til Hønefoss BK foran sesongen 2016 da signerte hun kontrakt som spillende assistenttrener for klubben som da skulle spille i 3.divisjon.

2019 sesongen blir Nyhagen sin fjerde sesong for klubben.

Silje har de to siste sesongene notert seg for hele 70 scoringer for Hønefoss BK.

Det at Silje velger å fortsette den eventyrlige reisen med vårt damelag i 1.divisjon denne sesongen er vi veldig fornøyde med.

Silje har i likhet med noen av de andre jentene på laget erfaring fra TOPPFOTBALLEN etter nær 50 kamper i 1.divisjon for årets divisjonskollega Øvrevoll Hosle.

Hør hva Silje Bekkåsen Nyhagen sa til HBK TV etter å ha signert ny kontrakt med Hønefoss BK ⇓