Silje i hundre, da damene ble seriemestere

Da er det klart damene er seriemestere i 2.divisjon avd 01 etter storseier mot Høybr/Stovn på Høybråten kunstgress søndag ettermiddag.

Damene vant 6-1 (3-1) over tabellfirer Høybr/Stovn. Det var hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter sju minutter.

Ingvill Hågensen utligner til 1-1 på et hardt skudd tre minutter etter at hjemmelaget tok ledelsen. Første omgangen har våre damer full kontroll og spiller fantastisk fotball. Maja Tryterud sender oss fortjent i ledelsen i det 16.minutt når hun sender ballen forbi vertenes keeper til 2-1 ledelse.

Iselin Nitter med første omgangs siste scoring, når hun øker til 3-1 etter 36.minutt. Dermed tar våre damer pause med en fortjent 3-1 ledelse mot Høybr/Stov.

Nyhagen scorer klubbens mål nummer 100

Det er hjemmelaget som åpner best i andre omgang, men klarer ikke å overliste Karolina Dabrowska Westbyn i mål. Etter at hjemmelaget har yppet seg ferdig blir det moro de siste 20.minuttene av kampen. Silje Bekkåsen Nyhagen scorer ekte hattrick når hun øker først til 4-1 og 5-1 med to perfekte hodestøt fra vår toppscorer, før hun avslutter til 6-1 med sitt 37 mål og lagets mål nummer hundre i årets 2.divisjon.

Seriemestere 2018

Med dagens seier over Høybråten og Stovner er det også klart at våre damer er seriemestere i 2.divisjon avd 01 når to serierunder gjenstår. Våre damer avslutter sesongen i 2.divisjon borte mot Fjellhamar på bortebane 6.oktober og på Aka Arena onsdag 10.oktober i flomlys på Aka Arena kl.18.45.

Kval til 1.divisjon

Selv om det ikke er helt avklart enda, ser det ut til å bli Bryne og Tromsø vi skal møte i våre kvalifiseringskamper senere i høst.

HBK TV møtte en veldig førnøyd Jan Gundro Thorstensen etter nok en solid seier i årets 2.divisjon ⇓

VI GRATULERER MED DAMENE OG STØTTEAPARATET MED NOK EN FANTASTISK SESONG!

TABELL

Screenshot_2018-09-30 2 div Kvinner avd 01 2018 - Tabell