Sivert (23) har signert ny kontrakt

Sivert Nilsen Bukten er klar for nye utfordringer i HBK-drakta også den kommende sesongen.

Sivert Nilsen Bukten (23) debuterte debuterte på A-laget i 2015 i cupkampen mot Hallingdal.

Ser frem til å kjempe i toppen igjen med full sesong i 2022

— Sivert Nilsen Bukten
Nå står 23-åringen bokført med 91 obligatoriske kamper og 8 scoringer for klubben.

Midtbanespilleren skrev under proffkontrakt med Hønefoss BK sesongen 2017 (august). Sivert startet med fotballen i Heradsbygda, men har siden 2011 spilt ungdoms og seniorfotball for Hønefoss BK.

Signert for ett år

- Signert for ett år. Klubben har vært klare på et godt opplegg neste sesong, som var avgjørende for min del. Ser frem til å kjempe i toppen igjen med full sesong i 2022, sier Bukten til honefossbk.no

Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å ha med oss Sivert også den kommende sesongen!