Sivert og Erblin har re-signert

Sivert Nilsen Bukten og Erblin Llullaku har fornyet sine kontrakter med Hønefoss BK med hennholdsvis 2 og 1 år.

Sivert Nilsen Bukten og Erblin Llullaku har begge signert nye kontrakter med Hønefoss BK.

Sivert Bukten Nilsen (21) debuterte på A-laget i 2015 i cupkamp mot Hallingdal siden har det blitt rundt 77 kamper på A-laget for vår 21-årige midtbanespiller.

IMG_4321
Det var en strålende fornøyd Sivert Nilsen Bukten vi møtte etter at 21-åringen hadde signert ny kontrakt med klubben som har varighet ut sesongen 2021.

- Veldig fornøyd med å ha signert ny kontrakt. Etter en god siste del av denne sesongen, skal vi ta med oss det positive inn mot neste sesong. Det eneste som gjelder neste år er å rykke opp, og det er noe jeg har veldig lyst til å bidra til, sa Sivert Bukten Nilsen etter at ny kontrakt var undertegnet.

Erblin Llullaku (26) som kom fra Bærum foran 2019 sesongen har også satt sitt navn på ny kontrakt med Hønefoss BK som har varighet ut sesongen 2020.

Den 26-årige angrepspilleren har denne sesongen spilt 13 kamper og scoret 7 mål.

IMG_4322
Erblin Llullaku blir med Hønefoss BK også 2020 sesongen

- Noen ord om din første sesong i Hønefoss BK?

- Sesongen startet på verst mulig måte med strekkskade bare noen få dager før seriestart noe som var veldig tungt. Vi hadde en dårlig periode før sommeren og topplagene fikk en luke som vare vanskelig å ta igjen. Fått scoret noen mål etter skaden og fått vist litt av hva jeg kan gjøre, men føler selv jeg har mye mer å gi og derfor fornøyd med klubben ønsker å ha meg med videre, sa den 26-årige angrepspilleren til honefossbk.no etter at kontrakten for 2020 sesongen var undertegnet.

- Tanker før 2020 sesongen?

- Det er en fin gjeng i garderoben og alle ønsker det samme som er å få Hønefoss opp i divisjonene tror vi kommer til å være bedre stilt til neste sesong med kanskje noen forsterkninger. For meg selv ønsker jeg å hjelpe laget så mye som mulig med masse målpoeng, avslutter Llullaku som gleder seg til en ny seson med klubben.

Vi som klubb er glade for at det fortsatt blir spill for Hønefoss BK for Sivert og Erblin.