Slo Åsane - møter Sandviken i 1.runde NM

Vi tar oss til 1.runde i NM etter at Åsane ble slått 2-1 på Myrdal stadion. Nå venter toppserielaget Sandviken på Aka Arena 6.oktober.

Fløya har tidligere i dag spilt mot Medkila på Fløya Arena. Det endte med 3-1 seier til vertene, som i 1.runde i NM møter Stabæk.

Emma Rønning debuterte i ettermiddagens kamp mot Åsane.

1.omgang: Åsane kom best i gang på Mydal stadion. Vertene tar ledelsen på et skudd fra distanse ved Ingvild Hansen Høvring. Etter at Åsane var beste de første 20.minuttene overtar våre damer mer og mer utover i omgangen. Etter at vi har produsert et par "nesten" sjanser får vi vår første store ved Nyhagen som får stolpetreff.

To scoringer av Silje

Vi snur kampen med to flotte scoringer av Silje Bekkåsen Nyhagen. Det siste etter en nydelig frispilling fra Finnevolden. Det blir ingen flere mål før pause, vi har snudd 1-0 til 1-2.

2.omgang: Ingen scoringer i andre omgang, men nerven i kampen levde i samtlige 90.minutter. Åsane med flere gode muligheter til å sette utligningsmålet, men en god debutant i HBK-målet, stoppet forsøkene fra vertene i den andre omgangen. En god debut fra landslagskeeperen på det norske U16 landslaget.

Vi takker Åsane for kampen!

Med ettermiddagens seier over Åsane er vi nå klare for å møte Sandviken på Aka Arena tirsdag 6.oktober kl.15.30

KAMPFAKTA

• Onsdag 30.september

• Myrdal stadion