Slo Fart 4-2 på Fartbana

Silje (2), Emilie og Maria scoret målene da vi slo Fart i dagens treningskamp

Dette laget startet kampen mot Fart: Emma Rønning - Oda Lillegård, Maria Hustad, Stina Næss Berge - Martine Falkeid, Emilia Ruud, Guro Næss Berge, Synne Hamborg, Inger Vadder - Silje Nyhagen, Emilie Finnevolden.

Benken: Charlotte Haddeland, Helene Houmb, Anniken Eek, Jenny Strandheim, Sunniva Raaen, Nika Jakir, Maja Tryterud, Martine Ness, Emilia Tyribakken.

Dommer: Niloo Kafili (Ridabu IL), Ass.dommer 1: Morten Libekk Amrud (Lunner Fotballklubb), Ass.dommer 2: Endre Fremstad (Løten FK)

1.omg: Ikke veldig overraskende er det Silje Bekkåsen Nyhagen som setter vår første scoring for sesongen, når hun sender oss i ledelsen med 1-0 etter 24.minutter på Fart kunstgress.

Emilie Finnevolden øker til 2-0 få minutter etter Siljes 1-0 mål. Vi må eller ikke vente alt for lenge på 3-0 scoringen, denne gangen er det Maria Hustad som setter ballen bak Idun-Kristine Jørgensen i Fart målet. Det var tre kjappe scoringer i løpet av cirka 8 minutter med tre forskjellige målscorere.

— Martin Klemetsrud Lindmark

Silje Kittilsen setter inn reduseringsmålet til Fart 4 minutter før pause. Flere mål blir det ikke på Fart kunstgress i 1.omgang. Fortjent 3-1 ledelse til våre damer.

2.omg: Vi må bare vente til 5.minutter ut i den andre omgangen før Silje Bekkåsen Nyhagen setter sin andre scoring for dagen, når hun øker ledelsen til 4-1.

Ny scoring fra hjemmelaget et par minutter etter vårt 4-1 mål. Dorthea Mørkved Glorud reduserer til 2-4 52.min.

En scoring til hvert av lagene i starten av den andre omgangen ble fasiten på antall mål scoret de siste 45.minuttene.

Fornøyd trener etter kampen:

- Bra å score 4. Vi har mulighet til å score flere, så det er godt at vi kommer til sjanser. Vi slipper inn enkle mål på feil av oss, men de luker vi vekk. Det er ting vi kan lære av og kontrollere, sier Martin Klemetsrud Lindmark til honefossbk.no

- Vi får også spilt med alle 20 i troppen, så vi viser at vi har mange som kan bidra, avslutter Lindmark

Dette sa vår kaptein Silje Bekkåsen Nyhagen etter kampen mot Fart:

- Godt å få en god gjennomkjøring etter 2 uker med fotball igjen. Vi hadde noen punkter etter forrige treningskamp som vi har jobbet godt med, og mye av det lykkes vi med i dag. Vi kommer til flere fine angrep i dag og setter flere gode mål! Det bygger selvtillit, sier dagens tomålsscorer til honefossbk.no

- Er noen uker igjen til seriestart og de skal vi bruke godt til å jobbe med de siste små tingene som skal til, avslutter en fornøyd Nyhagen.

Fart - Hønefoss BK 2-4 (1-3)

Dermed har våre damer både innkassert sin første seier og sine første scoringer for sesongen.

Neste treningskamp:

Lørdag 1.mai - Grei kunstgress