Solid generalprøve

Hønefoss BK vant til slutt treningskampen mot Frigg 5-0 etter at stillingen til pause var 0-0.

Laget som startet: Margaux, Anja, Mina, Heidi, SF, Ruud, Ness, Synne, Oda, Louise, Silje

Innbyttere: Karolina, Maiken, Tuva, Charlotte

Våre damer leverte en meget solid generalprøve i dagens kamp mot Oslo-laget Frigg på Aka Arena.

I strålende fotballvær åpnet våre damer med en stor sjanse før minuttet er gått, men dessverre klarte ikke Silje Nyhagen å sette ballen i mål. Utover i omgangen kommer vi til flere gode sjanser, men vi greier ikke å overliste gjestenes keeper før pause. 

Andre omgang løsner det i målprotokollen for våre damer. 1-0 setter Martine Ness på et godt skudd. Deretter er det "måldronninga" Silje som kriger inn 2-0. 3-0 setter Synne Hamborg på et langskudd etter at de har tatt en kort variant av en corner. 4-0 kommer etter et selvmål fra spiller som gir alt for at ballen ikke skal nå frem til Silje. Etter litt behandling på sidelinja etter en duell er Silje tilbake på topp med plasterlapp i panna avslutter vår mestscorede klubbspiller med ett flott skudd til sluttresultatet 5-0. Som i første omgang skapte vi flere gode muligheter til flere scoringer, men helt klart en kamp vi må si oss fornøyd med. 

Nederst i saken kan dere høre hva Martin sa til HBK TV etter kampen mot Frigg.

Nå er det 1 uke til seriestart mot nabo Øvrevoll Hosle på Aka Arena. Til den kampen håper vi på bra oppmøte fra den tolvtemann.

Lørdag 25.mars kl.13.00 

1.divisjon grunnspill

Aka Arena

Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle

KJØP BILLETTER.jpg


Annonse: