Søndagens tropp mot Strømsgodset

Gutta gleder seg til endelig å få spille en obligatorisk kamp igjen. De håper på god støtte fra supporterne når Strømsgodset gjester Idrettsparken i morgen (søndag)

Det er fortsatt mulig å få billetter til kampen: Trykk på billettknappen nederst i saken, det vil også være mulig å stikke innom HBKårnern for kjøp av billetter fra kl.15.00 søndag.

Vi er klare

- Vi er spente og klare til å ta i mot et av formlagene i eliteserien til NM menn 2021 i Idrettsparken søndag kl.16.00, sier hovedtrener Luke Torjussen til honefossbk.no etter lørdagens trening.

Spillere ute

- Groven, Ahmed, Kevin og Sigurd er dessverre ikke klare til denne kampen, men de andre som kommer inn er klare til å ta sjansen og nyte øyeblikket, fortsetter Torjussen

Gripe muligheten

- Vi håper å holde tett og så ta sjansen når vi får den, sier treneren som forventer en tøff batalje i parken.

Håper på god støtte fra tribunen

- Vi gleder oss til endelig å spille en obligatorisk kamp igjen det har vi ikke gjort siden bortekampen mot Ull/Kisa 26.oktober 2019. Håper støtten fra den tolvte mann vil bidra til å hjelpe gutta utpå gresset søndag, avslutter Torjussen som gleder seg over at det endelig er kamp igjen.

Troppen til søndagens kamp:

Trym Ring Strandheim, Grzegorz Stanislav Flasza,  Jason Bli, Lars Rydje, Durim Muqkurtaj, Samaran Satheeskumar, Mads Volden, Halvard Urnes, Sivert Nilsen Bukten, Daniel Berg,  Christiaan Wielens, Amar Colic, Erblin Llullaku, Daniel Kronstad, Sander Mala, Daniel Bakken, Simen Skille, Marko Jankovic.

Godset sitt trenerteam med fortid i Hønefoss BK

Søndagens motstander i NM menn 2021 Strømsgodset trenes av Håkon Wibe-Lund (40) som har 2 obligatoriske kamper for oss og Bjørn Petter Ingebretsen (54) som har småpene 57 kamper og 8 mål fra sin tid i klubben. Det må også nevnes at Wibe-Lund var en stor ressurs for oss på trenersiden, der han jobbet tett sammen med Ole Bjørn Sundgot, Tom Gulbrandsen, Reidar Vågnes, Pål Arne Johansen og Leif Gunnar Smerud.

Nå har trenerduoen hatt ansvar for Strømsgodset siden april i år. Vi møter et lag som før sesongen ble spådd å være blant lagene som kunne rykke ned til OBOS-ligaen av mange eksperter. Lagets første kamper var eller ikke mye å juble over for godset-supportene, men de siste ukene har tilværelsen for drammens-laget endret seg noe. Det har blitt gode resultater den siste tiden - laget ligger på åttendeplass, kun 4 poeng opp til Kristiansund på tredjeplass.

Sist lagene møttes til obligatorisk kamp var i Tippeligaen 2013:

Strømsgodset 6 - 1 Hønefoss BK

28.07.2013 - Tippeligaen

Hønefoss BK 2 - 0 Strømsgodset

02.04.2013 - Tippeligaen

Hønefoss BK har fortsatt tre spillere fra troppen i 2013 med på A-laget også i 2021. Det er Alexander Groven, Sigurd Svendsen og Kevin Beugre. Ingen av disse blir dessverre å se i søndagens kamp mot Strømsgodset.

KJØP BILLETTER.jpg