Sparebank 1 Ringerike Hadeland er med videre

Sparebank 1 Ringerike Hadeland har skrevet ny tre års-avtale med Hønefoss BK.

Sparebank 1 Ringerike Hadeland har skrevet ny tre års-avtale med Hønefoss BK. Hønefoss Ballklubb er veldig fornøyde med at det gode samarbeidet med vår lokale Sparebank fortsetter også de kommende sesongene.

Hønefoss BK er veldig fornøyd med avtalen og ser på den som ett svært viktig bidrag i den videre satsningen for både barn, ungdom og senior spillerne i klubben.

SpareBank 1 Ringerike Hadeland

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er distriktets største finanskonsern og en av 16 medlemmer i SpareBank 1-Alliansen.

Banken har 5 kontorer fordelt på 5 kommuner i vår region og vi jobber både mot privatkunder og bedriftskunder. Hovedkontoret vårt ligger på Søndre Torv i Hønefoss. Banken har rundt 60.000 privatkunder og 5.000 bedriftskunder.

Vi er en del av Samarbeidende Sparebanker og SpareBank 1-alliansen.

Sparebank Ringerike Hadeland (hvit).png

VI TAKKER FOR STØTTEN!