Spennende serieavslutning

Fire lag er med i medaljekampen når siste serierunden i 1.divisjon kvinner skal avgjøres førstkommende søndag.

Søndag avgjøres 1.divisjon kvinner når de seks siste kampene sparkes i gang på følgende arenaer med avspark kl.13.00: Aka Arene, Levermyr stadion, Kaupanger stadion, Notodden KG, Nordlandshallen og Meny Nanset KG.

Det knytter seg selvfølgelig størst interesse rundt oppgjørene i Nordlandshallen og Aka Arena. Fløya tar turen til Nordlandshallen der de vil klare seg med uavgjort mot Grand Bodø. Bodø-laget trenger poeng for å unngå å spille kvalifiseringskamper mot det beste laget i 2.div (avgjøres i kval) der vinneren vil spille i 1.divisjon 2020. Våre damer må vinne sin kamp mot Grei Elite kvinner og Fløya må tape skal vi komme oss øverst på pallen.

Hønefoss BK er eneste utfordrer til førsteplassen, men er truet bakfra om en evt anneplass av Øvrevoll Hosle. Våre damer vil uannsett resultater i den siste runden ikke bli dårligere enn nummer 3. Skulle ØHIL tape sin kamp og Medkila vinner sin kamp vil disse lagene bytte plass på tabellen og våre damer vil ikke bli dårligere enn nummer 2.

At det vil bli noen spennende timer både på Aka Arena og de andre arenaer det spilles kamper er det liten tvil om.

Lagene som rykker direkte ned til 2.divisjon er følgende: Byåsen KF, Kaupanger, Nanset og Snøgg.

LES MER OM REISEN TIL VÅRE DAMER UNDER BILLETTINFO

GRATIS INNGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR

VIL DERE OPPLEVE SPENNINGEN LIVE PÅ AKA ARENA NÅR VÅRE DAMER SPILLER ÅRETS VIKTIGSTE KAMP, KAN BILLETTER KJØPES PÅ RINGBILLETT.NO

KJØP BILLETTER

SUPERSESONG FOR DAMELAGET

Våre damer har hatt en supersesong i sitt første år i 1.divisjon. Tar vi i betraktning at damene startet i 4.divisjon sesongen 2015, så har de som har fulgt laget tett fått være med på en eventyrlig reise der våre damer har kronet øverst på pallen hele fire ganger og rykket opp til 1.divisjon i løpet av 5 år.

Søndag 3.november spiller våre damer sin 95 seriekamp siden starten mot Vikersund 30.april 2015, mot Grei Elite kvinner. De foregående 94 kampene siden oppstarten i 2015 har endt med 76 seiere, 7 uavgjort og 11 tap. I samme periode har de scoret 486 mål og sluppet inn 95 mål.

Silje Bekkåsen Nyhagen er vår mestscorede spiller i seriespill med 139 scorede mål.

Hønefoss BK sin største seier kom i deres første seriekamp mot Vikersund 30.april 2015 (4.div) som de vant hele 19-0

Debutsesongen i 1.divisjon har gått over all forventning at selv hovedtrener Jan Gundro Thorstensen har måttet gni seg i øyene og lurt på hva som skjer. Pr.nå med en kamp igjen har våre damer sanket 42 poeng etter 21 kamper og er det eneste laget som kan gå forbi serieleder Fløya med en runde igjen å spille. Vi kan ta med at Hønefoss BK har vært det beste laget på bortebane denne sesongen 8 seire, 2 uavgjort og kun 1 tap.

Damene håper at ringerikspublikumet setter pris på deres prestasjon i Norsk Toppfotball kvinner dette året og møter opp som deres tolvtemann på Aka Arena søndag 3.november kl.13.00

KAMPSPONSOR

sverrehaugli_logo_enfarge_retina-1

MATCHBALLSPONSOR

ringerikesblad

TABELL NÅR 1 RUNDE GJENSTÅR

Screenshot_2019-10-27 1 div kvinner 2019 - Tabell
HBK KVINNER 2019
Våre damer har levert en fantastisk sesong i sin debut i 1.divisjon.