Spillerpresentasjon: Guro Næss Berge

Guro Næss Berge: - Det er mange klubber som har spilt toppfotball år etter år, og vi er her for å bevise at Hønefoss BK hører til den kategorien.

Guro Næss Berge #8

Posisjon: Sentral Midtbane

Draktnummer: 8

Født: 08.05.1996

Høyde: 168 cm

Land: Norge

Tidligere klubber: Lunner FK, Vestre Gran, Hadeland KFK, Stabæk, Amazon Grimstad, Embry-Riddle Aeronautical University, Raufoss

Sivil status: Singel

Jobb/studie: Fullførte en bachelor i Business Administration i desember 2018. Jobber nå som vikar i barnehager og på skoler før planen er å studere fysioterapi fra høsten av.

Dine ambisjoner på fotballbanen? - Bli så god som mulig og fortsatt ha det moro.

Din beste fotballopplevelse?
- Mange små øyeblikk har brent seg fast i hjernebarken, men det å debutere i toppserien høsten 2014 var stort.

Beskriv treningshverdagen med 5 ord? - Uortodoks, artig, utfordrende, stabil, og iherdig.

Noen ord om laget og hva du tror om sesongen 2019? - Underdogs. Vi er et nyopprykka lag med stor lyst og vilje. Det er mange klubber som har spilt toppfotball år etter år, og vi er her for å bevise at Hønefoss BK hører til den kategorien