Spillerpresentasjon: Live Svendsen

Live Svendsen: - Denne sesongen kommer til å bli utfordrende og spennende.

Live Svendsen #4

Posisjon: Back/Kant

Draktnummer: 4

Født: 2. Mars 2000 (020300)

Høyde: ca 160cm

Land: Norge

Tidligere klubber: HSK

Sivil status: ukjent

Jobb/studie: Peppes Pizza/friår

Dine ambisjoner på fotballbanen? Det er å gjøre mitt beste for jentene slik at laget kan gjøre det godt i 1.div! Nå nye mål og utvikle meg til å bli en best mulig fotballspiller!

Din beste fotballopplevelse? Opprykkskampen mot Tromsø var en syk opplevelse! (Rykke opp til første div!)

Beskriv treningshverdagen med 5 ord? Fokus, Hardt arbeid, Utvikling, Moro og Trene

Noen ord om laget og hva du tror om sesongen 2019? Vi har mange gode og forskjellige kvaliteter innad i laget som gjør at vi kan etablere oss godt i 1.div! Vi har trent godt opp mot denne sesongen og er klar for det som måtte møte oss i første serie kamp og videre ut i sesongen! Vi kommer til å møte tøff motstand i hver kamp, så denne sesongen kommer til å bli utfordrende og spennende!