Spillerpresentasjon: Stina Næss Berge

Stina Næss Berge: - Vi kommer til å bite fra oss i 1.divisjon.

Stina Næss Berge #17

Posisjon: Midtstopper

Draktnummer: 17

Født: 08.05.1996

Høyde: 169 cm

Land: Norge

Tidligere klubber: Lunner, Vestre Gran, Hadeland KFK, Stabæk, Amazon Grimstad, Raufoss, Embry-Riddle Aeronautical University

Sivil status: Singel

Jobb/studie: Ferdig med en Bachelor i Business Administration. Jobber for øyeblikket i barnehage før det blir Fysioterapistudier til høsten.

Dine ambisjoner på fotballbanen? Jeg spiller først og fremst fotball fordi jeg syntes det er utfordrende og jækla artig. Med et ganske så stort konkurranseinstinkt har jeg selvfølgelig lyst til å spille på et så høyt nivå som mulig, men jeg er også realist og skjønner at jeg ikke kan bli verdens beste. Som mål har jeg å spille i Toppserien i løpet av de neste par årene.

Din beste fotballopplevelse? Det er ikke lett å velge en opplevelse da jeg er typen som lever for de små øyeblikkene. Sølv i Norway Cup (7’er) med Lunner FK i 2015 og tre år med fotball i USA bringer tilbake gode minner, men allikevel får jeg gåsehud av å tenke tilbake på min første kamp etter menisk/korsbåndskade høsten 2018 hvor jeg scora mål og gledestårene trilla.

Beskriv treningshverdagen med 5 ord? Gøyal, utfordrende, «takhøyde», givende og «høydepunkt».

Noen ord om laget og hva du tror om sesongen 2019? HBK Kvinner 2019 er en fantastisk gjeng med stort potensialet, «killer instinct», og pågangsmot. Som underdogs tror(vet) jeg at vi kommer til å bite i fra oss i 1.divisjon. Etter en god oppkjøring mener jeg at vi kommer til å ligge over nedrykksstreken når siste seriekamp er spilt i sesongen 2019.