Spillerpresentasjon - Stina Næss Berge

Følg våre damer på instagram

Navn: Stina Næss Berge

Spillerposisjon: Midtstopper

Fødselsdato: 08.05.1996

Nasjonalitet:  Norsk

Høyde: 1.69

Draktnummer: 3

Tidligere klubber: Lunner FK, Vestre Gran, Hadeland Kvinnefotball, Stabæk, Amazon Grimstad, Raufoss, Embry-Riddle Aeronautical University, Hønefoss BK

Jobb/studier: Studerer fysioterapi

Sivilstatus: Singel

Beste fotballminne: Klisje, men klarer ikke trekke frem ett spesielt minne. Det er vel de små øyeblikkene i treningshverdagen/kamphverdagen som gjør fotball spesielt for meg. Allikevel er det mange minner gir meg gåsehud, og da spesielt sølv i Norway Cup med Lunner, min første kamp/scoring etter korsbåndsskade og i tillegg 3,5 år med fotball i Florida. Kan vel heller ikke utelate mitt første røde kort i fjor 😉

Favorittlag: Hønefoss BK

Favorittspiller: Caroline Graham Hansen

Drømmeferie: 3 mnd backpacking for å se verden! Eller… en solfylt uke på hytta på Avalsjøen fylt av bading, tæning, fisking, grilling, no godt i glasset og beina høyt!

Livrett: 3 kuler med kuleis fra Mix!! Kunne vurdert en kebab og Cola som forrett før is.

Ambisjoner på fotballbanen: Gjøre mitt beste for at laget skal prestere på en best mulig måte samtidig som det er en arena hvor jeg ønsker å ha det gøy og få utløp for energi og litt «drittslenging» 😉

Hva tror du om sesongen 2021: 2021-troppen ser lovende ut! Det er en gjeng med stort potensialet, «killer instinct», pågangsmot og masse humør! Vi har nå hatt en veldig god oppkjøring, med ny inspirasjon og ny formasjon, det blir spennende! Når fløyta blåses av for siste gang i november mener jeg vi er å finne blant topp 3.

Hva er det beste med å spille på Hønefoss BK: «Seriøst, men med et glimt i øyet». Hønefoss har de siste årene trappet opp satsningen på damesiden, og det settes stor pris på! AKA er fantastisk, og det er folka som trasker rundt på matta også! Vi er en sammensveiset gjeng med mye humør, vitser og latter, men vi vet også at det er fotball som gjelder når vi tar på oss fotballskoa. En god sesong legger opp til en enda bedre lagfest, og det er viktig!!!