Spiss har signert

Vi er glade for å kunne meddele at  Omar Fonstad el Ghaouti har signert en toårskontrakt med Hønefoss BK.

Omar Fonstad el Ghaouti har i dag signert toårskontrakt med Hønefoss BK. Omar som fyller 32 år i februar kommer fra spill i PostNord-ligaen for Alta.

Han har en rekke kamper i PostNord-ligaen for Lørenskog (11), Moss (40), Fram (26), Bryne (50), Arendal (18) og i fjor spilte han 29 serie og cupkamper for Alta.

Omar: - Sikker på å nå målene våre

- Jeg er veldig glad for å ha signert 2 årskontrakt med HBK! Luke og klubben har virkelig gjort at har følt meg ønsket, både ambisjoner og spillestil er lagt opp ganske perfekt i forhold til det som matcher meg. Jeg ser frem til å komme i gang og er sikker på at vi skal nå målene våre allerede denne sesongen, sier Ghaouti til honefossbk.no etter at kontrakten med Hønefoss BK var undertegnet.

Målscorer

Han har vist opp gjennom årene at han er en målfarlig mann med nærmere 50 scoringer i PostNord-ligaen. Han scoret 35 mål på 24 kamper for Oppsal (3.div) sesongen 2014. Omar har også scoret mot Hønefoss BK det skjedde sesongen 2017 i PostNord-ligaen da han spilte for Fram. Begge møtene mellom lagene endte med 2-0 seier til Fram der han satt ballen bak Alexander Pedersen ved to anledninger.

Norgesmester

Omar Fonstad el Ghaouti har blitt norgesmester med Stabæk (G19) sesongen 2008, noen år senere (2010) ble han og lagkameratene norgesmestere i futsal med Grorud.

Landskamper for Norge

Han står bokført med 17 landskamper for det norske futsallandslaget

Han har også spilt for Sliema Wanderers FC og Zejtun C i den maltesiske Premier League (2012-13)

Vi ønsker Omar Fonstad el Ghaouti velkommen til Hønefoss BK!