Stabæk-trener etterfølger Jan Gundro

Martin Klemetsrud Lindmark (26) er ansatt som ny hovedtrener for Hønefoss Ballklubbs (HBK) A-lag kvinner etter Jan Gundro Thorstensen. Martin er i dag assistenttrener for Stabæks A-lag kvinner.

Martin, som er fra Bærum, har studert Sports Coaching ved Leeds City College i England. Han har en bachelor i trening, coaching og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole. I tillegg vil han neste år fullføre både UEFA A-lisens og en Master i coaching og psykologi.

Martin har jobbet en årrekke i Stabæk både på gutte- og jentesiden. Siden 2017 har han vært assistenttrener for klubbens A-lag kvinner, hovedtrener for rekruttlaget i 2. div samt hatt en rolle som toppspillerutvikler.

- Vi er svært glade for å ha sikret oss Martin som ny hovedtrener for kvinnelaget. Det var mange godt kvalifiserte søkere til jobben etter Jan Gundro. Hovedgrunnene til at vi valgte Martin blant alle disse, er at han er ung, ambisiøs, sulten og fotballfaglig sterk. Han er strukturert og har masser av energi som vi i HBK vil nyte godt av. Martin passer veldig godt inn i den satsningen vi nå gjør på kvinnesiden i klubben, og han vil være en stor ressurs for hele satsningsområdet, sier Knut Emil Kolstø, daglig leder i HBK.

Ny utfordringer

- Tiden er nå moden for meg å søke nye utfordringer. Da Hønefoss kom på banen var det et spennende og til slutt enkelt valg for meg å takke ja til å ta over som hovedtrener i klubben, sier Martin Klemetsrud Lindmark som fortsetter:

- Jeg har fulgt med på HBK de siste årene og hvordan klubben har tatt steget til der den er i dag. HBK har ambisjoner om å etablere seg i toppen av norsk kvinnefotball de neste årene. Jeg er ydmyk og stolt over muligheten som jeg har fått til å bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned så langt. HBK er en klubb som tenker langsiktig, har en tydelig retning og er som meg opptatt av lokal forankring og utvikling. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med spillergruppen og sette i gang med prosjektet å lede HBK til Toppserien.

IMG_3642
Vi er glad for å kunne presentere Martin Klemetsrud Lindmark som vår nye hovedtrener for vårt damelag i 1.divisjon.