Starter jobben som utviklingsleder torsdag 1.oktober

Mona Elisabeth Mossing (53) starter jobben utviklingssjef for jente- og kvinnefotballen i Hønefoss BK torsdag 1.oktober.

Mona Elisabeth tiltrer den nyopprettede stilingen førstkommende torsdag.

Den nyopprettede stilingen er delvis sponset av Toppfotball Kvinner og utviklingssjefen skal lede klubbens utviklingsarbeid på jentesiden.

– Hønefoss er en spennende klubb og jeg har lyst til å være med på den reisen de har begynt på. Jeg gleder meg til å komme i gang, forteller Mossing.

— Mona Elisabeth Mossing

Mona er fortsatt engasjert som internasjonal instruktør for NFF.

- Jeg bidratt som internasjonal instruktør og jobbet med trenerutdanning for NFF i Midt-Østen, Afrika, Vietnam og på Balkan siden 2010.

Iran_Gruppebilde_960
Fotballtrenerkurs for jenter i Midtøsten. | Foto: Mona Mossing

Erfaring fra toppserien som spiller og trener.

53-åringen har tidligere vært både spiller og trener på øverste nivå for BUL og Bøler. I 1998 ble hun seriemester med Asker i Toppserien/Polygramserien.

Mossing Asker
Mona Mossing (midten) som ny Asker spiller/senere seriemester for klubben.

De siste årene.

- De siste årene har jeg vært engasjert i Kjelsås, som Treneransvarlig forjenter og fått jobbet med dyktige trenere, og ledere, herlige spillere og ivrige foresatte, sier Mossing som opprinnelig kommer fra Folldal i Nord-Østerdalen.

Alt ligger til rette for toppsatsing

– I Hønefoss ligger mye til rette. Fasilitetene er allerede på plass og jeg vil være med å videreutvikle jentesatsingen. Målet på sikt er å etablere A-laget i toppserien, men for å få til det må vi sikre et godt fundament under damelaget. Det handler om å forvalte det potensialet som ligger her og binde sammen topp og bredde, avslutter den nye utviklingssjefen som gleder seg til å ta fatt på jobben.

Velkommen på laget!