Sterkt resultat mot Raufoss

Hønefoss BK med et meget bra resultat mot OBOS-laget Raufoss i dagens treningskamp på Lena kunstress.

Mye positivt i dagens treningskamp mot Raufoss på Lena kunstgress.

Hønefoss BK: Trym Ring Strandberg, Jason Bli, Lars Rydje, Marko Jankovic, Ohrun Selvi, Alexander Groven, Tor Øyvind Hovda, Sivert Bukten, Thomas Nygaard (Halvard Urnes 82.min), Andreas Nordby og Parris Mason (Mads Volden 86.min)

Etter en jevn start på kampen de første 25.minuttene tar Raufoss mer over de siste 20.minuttene av omgangen. De kommer til flere gode sjanser, men vi holder tett frem til det 41.min da setter Emil Breivik inn omgangens eneste mål.

Fortjent ledelse til Raufoss til pause. Vi har også tre brukbare muligheter til å score, men det ble med det ene målet til vertene før pause.

Andre omgang er det vi som er i førersetet på Lena kunstgress. 1-1 setter Alexander Groven som fyrer på direkten når ballen slås ut etter en corner.

Vi får testet oss godt til tider, men synes vi står bra imot. Mye positivt å ta med seg fra denne kampen.

— Tor Øyvind Hovda

Vi fortsetter med et godt grep om kampen utover i den andre omgangen. Når Lars Rydje kriger inn 2-1 ledelse etter 89.minutter ser det ut til å gå mot en sterk seier mot et Raufoss-lag som spiller i OBOS-ligaen.

Oskar Løken hindrer tap for vertene da han setter utligningsmålet bak Trym Strandberg i det 93.minutt.

Det ble det siste som skjedde på Lena kunstgress denne lørdags ettermiddagen.

Trym Ring Strandberg har vært ute en lengere periode på grunn av skade. Han stod i mål i treningskampen mot Hallingdal i november før det har det blitt to omganger mellom stengene for A-laget (treningskamper) Lørdag spilte han samtlige minutter mot Raufoss.

Trym Ring Strandberg stort sett fornøyd etter kampen mot Raufoss

- Det er greit gjennomført, vi ligger lavt og kompakt noe som fører til at de får slå mye innlegg på oss. Stort sett klarer vi oss greit. Sliter til tider med markerings spillet i boks og legg som kommer mellom forsvar og keeper. Målene er begge to baller vi burde ha klarert, men er uheldige, sier Strandberg etter møte med Raufoss.

Om egen innsats sier 20-åringen

- Føltes veldig bra å spille igjen, dette var min første 90 minutter mot god motstand i HBK drakta. Er noe slurvete til tider men det kan man jobbe med fram til seriestart. Alt i alt er jeg fornøyd, sier keeperen til honefossbk.no

Kaptein Tor Øyvind Hovda synes det var mye positivt å ta med seg etter lørdagen møte med et OBOS lag

Tor Øyvind 2019