Stilling ledig: Klubbsekretær

50% ny opprettet stilling som Klubbsekretær, tiltredelse så snart som mulig

Hønefoss Ballklubb er en fotballklubb etablert i 1895 og har i dag 40 lag og ca 450 aktive medlemmer. Våre lag i junioravdelingen er både guttelag og jentelag i aldersgruppen 6-19 år. A-laget damer spiller i 1. divisjon og A-laget for herrer i 3. divisjon/Norsk Tipping Ligaen. HBK har som målsetting å etablere seg i norsk toppfotball, både for kvinner og menn. HBK skal være det naturlige valget for unge dedikerte og talentfulle gutter og jenter, fra 15 år og oppover i hele regionen, i tillegg til egne rekrutterte spillere fra barne – og ungdomsfotballen.

50% ny opprettet stilling som Klubbsekretær, tiltredelse så snart som mulig

Vi søker en person som er strukturert, løsningsorientert og fleksibel. Arbeidsoppgavene vil være varierte og kunne skifte gjennom sesongen. Det må beregnes noe ettermiddag-, og kveldsarbeid. Stillingens størrelse kan bli utvidet ved behov

Stillingens hovedoppgaver vil være:

• Vedlikehold og ajourføring av medlemsregister

• Merkantile oppgaver knyttet til klubbens drift

• Utarbeide kontrakter og avtaler

• Utleie av lokaler til møter og samlinger

• Banekabaler, treningstider, etc

Personlige egenskaper

• Serviceinnstilt

• Gode samarbeidsevner

• Strukturert

• Office kyndig

• Erfaring fra kontorarbeid/ administrativ stilling

• Gode Norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig

Betingelser

• Variert hverdag

• Fleksibel arbeidstid

• Lønn og pensjonsvilkår etter avtale

Søknadsfrist 8/10.2021 Søknad sendes til [email protected]. Spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Knut Emil Kolstø, [email protected].