Stina Næss Berge (25) blir med oss videre i 2022

Stina (25) signerte kontrakt med oss første gang i januar 2019. Nå er vi glade for at hun blir med oss videre i 2022

Stina står så langt bokført med 60 obligatoriske kamper og åtte scoringer for Hønefoss BK. Debuten fikk hun mot Byåsen KF 13.april 2019

— Stina Næss Berge

Vi har fått denne meldingen fra Stina Næss Berge etter at hun skrev under en ny ettårskontrakt med Hønefoss BK

Jippi, tenk at jeg får gleden av å være en del av Hønsa i 2022 også!! Med tre år bak meg i Hønefoss Kvinner har jeg lært å kjenne en gruppe med spillere, trenere og støtteapparat som er helt unikt.

I mitt hode er det derfor i utgangspunktet en selvfølge at jeg har lyst til å knyte på meg fotballskoa og løpe ut på AKA hver uke. På den andre siden blir dette min første sesong uten Guro ved min side. Det har vært en del av tankeprosessen før jeg skrev under. Vi har i 20 år kjørt sammen, trent sammen, ledd samen, gråti sammen og feira sammen. Å kjøre 600 km i uka var litt lettete når man var to. I tillegg studerer jeg Fysioterapi som innebærer mye praksis som ikke alltid er like lett å kombinere med fotball. Heldigvis er vi flere i samme posisjon fra Oslo-området som kan kjøre sammen og holde hverandre med selskap.

Fjoråret resulterte ikke med en plass på tabellen som vi var helt fornøyd med. Allikevel er jeg storfornøyd med treningshverdag, satsninga på damefotballen i HBK og spillergruppa. Og med en plassering som ikke holdt helt i mål, må man jo bare prøve igjen!!

2022 ser lovende ut når jeg igjen får lov å bære Hønefoss-drakta!! De neste ukene skal jeg hvile beina litt ekstra før vi igjen kjører i gang.

Håper alle får en God Jul

Stina Næss Berge

LITT FAKTA

25-åringen fra Lunner har tidligere spilt i toppserien for Amazon Grimstad (2014).

Andre klubber Stina (forsvar) har spilt for er Stabæk 2/J19 (2.div), Raufoss (1.div 2016), Lunner FK og Hadeland KFK.

Hun har studert ved Embry-Riddle Aeronautical University, Daytona Beach der begge spilte for Embry-Riddle fotballag (kvinner)

IMG_9642.JPG
Stina til venstre fortsetter i HBK-drakta i 2022. Tvillingsøster Guro legger skoene på hylla.