Stina: - Som alltid er stemninga i gruppa på topp

- Som alltid er stemninga i gruppa på topp og det er et revansjelysten lag som møter opp på AKA i morgen, sier Stina Næss Berge som må se kampen fra tribuneplass.

Stina Næss Berge pådro seg direkte rødt kort i forrige seriekamp mot Åsane på Myrdal stadion. 24-åringen må av den grunn se sine lagvenninner fra tribuneplass når KIL/Hemne kommer til Aka Arena til årets siste seriekamp i 1.divisjon.

I forrige oppgjør mot KIL/HEMNE hadde vi en dårlig dag på jobben og jeg er overbevist om at vi i morgen skal vise trønderne hva vi egentlig er laga av.

— Stina Næss Berge

Stina oppsummerer årets sesong

- Alt i alt synes jeg vi har gjennomført en god sesong igjen og stått i mot «den tøffe 2. sesongen». Vi har spilt en del meget gode kamper, eksempelvis begge mot Medkila, hvor vi viser at vi kan henge med i toppen. Dessverre har vi denne sesongen hatt et mye lavere bunnivå enn i fjor, samt sluppet inn altfor mange mål.

Det er et revansjelysten lag som tar i mot KIL/Hemne fra Kyrksæterøra som slo oss 2-1 i det motsatte oppgjøret på Hemne Sparebank Arena.

- Som alltid er stemninga i gruppa på topp og det er et revansjelysten lag som møter opp på AKA i morgen. I forrige oppgjør mot KIL/HEMNE hadde vi en dårlig dag på jobben og jeg er overbevist om at vi i morgen skal vise trønderne hva vi egentlig er laga av. 

Det røde kortet hun pådro seg mot Åsane var en korrekt avgjørelse av dommer Lars Grønås Drange forteller hadlendingen som sammen med sin tvillingsøster Guro signerte for Hønefoss BK i januar 2019.

- Jeg så dessverre rødt mot Åsane, ja! Det var en viktig kamp med tanke på plassering på tabellen, vi møtte ikke opp kollektivt som lag, og da mista jeg huet i et par sekunder! Fortjent rødt ettersom jeg var bakerste dame.. urutinert, men gjort er gjort.

To kamper i 1.divisjon utsettes

Det er i 1. divisjon konstatert smitte hos en spiller i Grei Kvinner Elite. Dermed må kampen deres mot Åsane og Fløya – Øvrevoll Hosle også utsettes, ettersom sistnevnte lag spilte mot Grei forrige helg og dermed må i karantene.

Slik spilles de øvrige kampene alle med avspark kl.13.00 søndag:
Hønefoss BK - KIL/Hemne
Medkila - Fart
Stabæk - Amazon Grimstad

Jan Gundro THorstensen har tatt ut denne troppen til årets siste seriekamp i 1.divisjon: Emma Andrea Rønning, Karolina Dabrowska Westbyn, Julie Simonsen Solberg, Charlotte Listed Haddeland, Maria Emilie Hustad, Martine Skogstad Falkeid, Iselin Barclay de Tolly Nitter, Guro Næss Berge, Oda Lillegård, Emilia Stensrud Tyribakken, Synne Kristine Hamborg, Live Svendsen, Emilia Ruud, Emilie Nøkleby Finnevolden, Silje Bekkåsen Nyhagen, Jenny Strandheim, Kristine Grønvold og Anniken Eek.

Billetter til kampen - TRYKK PÅ BILLETTKNAPPEN

KJØP BILLETTER

Les flere nyheter: www.honefossbk.no/kvinner

Annonse fra Obos-ligaen: