Stortap mot Øvrevoll Hosle

Bare Stabæk hadde slått oss på eget gress i år. Det var før ettermiddagens kamp der vi fikk 6-0 i sekken i møte med Øvrevoll Hosle på Aka Arena.

Før ettermiddagens kamp mellom Hønefoss BK - Øvrevoll Hosle ble det spilt en annen viktig kamp med betydning for begge lagene som i dag møttes på Aka Arena. Medkila som ligger som nummer to i 1.divisjon tok i mot laget som ligger nest sist på tabellen Fløya på Harstad stadion. Medkila store favoritter før møte. Laget fra Harstad innfridde det stempelet da de vant 4-1.

På Aka Arena stilte Øvrevoll Hosle med innleide Karen Oline Sneve i mål. Keeperen var Lyns førstevalg i fjorårets sesong i Toppserien.

Tilbake i troppen for HBK

Vi hadde Solberg tilbake fra start, mens Vadder og Finnevolden befant seg på benken, da dommer Håvard Bjerkelund blåste i gang kampen på Aka Arena.

1.omgang: Etter noen rolige åpningsminutter er det gjestene som tar ledelsen på sin første avslutning, målscorer Mari Løyland Vassanyi etter fem minutter.

26.min Nyhagen stoppes på vei mot mål. Dommer vinker spillet videre, og ØHIL går rett i angrep. Drømmetreff fra Christiane Sofie Jansch sørger for 2-0 ledelse til Hosle.

40.min Øvrevoll Hosle med ny scoring, denne gangen etter corner som heades ned foran mål der er Mari Løyland Vassanyi som tupper ballen i mål til 3-0.

I den andre omgangen er det gjestene som skaper mest. Dommer Håvard Bjerkelund dømmer straffe til gjestene etter en nedriving, den setter Hanna Rake Ellingsen sikkert i nota til 4-0 ledelse for gjestene.

Øvrevoll Hosle var ikke ferdig med sine scoringer Andrine Schøn Outzen øker til 5-0 (75.min) og Andrea Anderdal fastsetter sluttresultatet til 6-0 på overtid.

Se de viktigste hendelsene fra kampen i videovinduet under

Vi takker ØHIL for kampen

KAMPFAKTA

• Lørdag 10.oktober