Stortap mot serielederen

Det ender med 6-1 tap mot serieleder Raufoss i dagens kamp på NAMMO stadion.

Selv om spillet har bølget litt frem og tilbake de første femten minuttene er det Raufoss som kommer til de største sjansene i denne perioden på NAMMO stastion. Det løsner for vertene som scorer to kjappe. 1-0 (17.min) setter Matias Belli Moldskred med hælen, som overlister Alexander Pedersen i HBK-målet. Like etter er det en av våre spillere som er uheldig og setter ballen i eget mål, dermed to kjappe mål fra hjemmelaget i løpet av ett minutt.

Kristoffer Hoven reduserer til 2-1 i det 31.minutt da han får tak i en pasning fra en hjemmelagets spillere, han tar vare på muligheten da han sender ballen i venstre hjørne forbi hjemmelagets keeper Ole Kristian Gjefle Lauvli.

Selv om Raufoss ledet fortjent 2-1 til pause kom vi til et par gode muligheter til scoring, både før og etter reduseringsmålet til Hoven.

Raufoss øker til 3-1 seks minutter ut i andre omgang, når Snorre Strand Nilsen fra skrått hold sender lærkula forbi Pedersen. Det går ikke mange minuttene etter Nilsen sin scoring, så er serielederen på nytt frempå nytt. Et innlegg fra kanten som finner pannebrasken til Oskar Johannes Løken som setter ballen forbi Pedersen til 4-1.

Raufoss spiller Mikkel Maigaard Jakobsen øker til 5-1 i det 70.minutt når han setter returen fra Pedersen i mål.

Serieleder Raufoss fortsetter med å sette baller forbi Alexander Pedersen. Anton Karl Peter Henningsson øker til 6-1 for vertene på NAMMO stadion kun få minutter etter 5-1 scoringen til Jakobsen.

Kampen avsluttes med to kjappe gule kort til Andreas Rødsand, dermed rødt kort på overtid.

Selv om det i teorien fortsatt er håp om å redde plassen, den er førøvrig syltynn. Opp til Fram på sikker plass er det ni poeng og en fordel på +9 mål i favør Fram. Larvik-laget spiller mot Odd 2 i Framparken i morgen (mandag) med poeng mot Odd 2 vil vi definitivt være klare for Norsk Tipping-ligaen 2019

KAMPFAKTA

• Søndag 7.oktober - NAMMO stadion

• PostNord-ligaen avd 1